Musicalster Maaike Widdershoven verkeert in shock en vertelt op Facebook verbijsterd dat haar moeder zaterdag plotseling is overleden.

Maaike: “Zaterdagavond is totaal onverwacht mijn lieve mama overleden door een hersenaneurisma. Het is niet te bevatten en we zijn in diepe shock. De allerliefste ziel is weg. Mijn anker. Zomaar weggerukt uit het leven waar zij zo van hield. De leukste, beste, liefste en mooiste moeder die ik me maar kan voorstellen. Dag lieve mama, we missen je zo❤❤❤❤”

Maaike verliest haar moeder in de week waarin haar vader 75 is geworden. Widdershoven: “De liefste vader die je maar kan hebben is vandaag jarig, 75 jaar! Dank voor al je wijze raad en fijne steun afgelopen maanden en jaren. Samen met mama ben jij de rots in onze branding. We proosten vanavond op jouw gezondheid en nog veel meer mooie jaren. Hou van jou.”

Maaike Widdershoven krijgt op Facebook vele condoleances.

Widdershoven was onder meer te zien in de musical The Sound of Music.

 

 

 

 

 

ANP COPYRIGHT MMP MISCHA SCHOEMAKER